reisagent.com

Roodkruisstraat 24
9220 Hamme

Tel. +32 52 48 09 24

Fax /

info@reisagent.com

Lic. A 5693

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook

Sinds Unesco Bilbao benoemde tot Creative City of Design, krijgt de stad steeds meer de aandacht die ze verdient. Deze Spaanse parel is vooral bekend om het indrukwekkende Guggenheim museum van Frank O.Gehry, maar heeft nog veel meer te bieden. Je kan er naar hartelust surfen, shoppen en lekker eten. De culinaire creatievelingen lieten er de laatste jaren het aantal Michelinsterren aanzienlijk stijgen en de oude fabrieken werden getransformeerd tot hippe winkels en gallerijen. Een echte aanrader! Sinds kort vind je Bilbao trouwens ook terug in de citytripbrochure van Jetair.

Wij tonen je alvast 7 superhippe plekken!


1. VINTAGE MR. MARVELOUS

Mr. Marvelous is een vintage eetcafé, waar je tussen een sprankel kitsch kan genieten van heerlijke biolunches. Een place to be voor rasechte hipsters.

Calle Heros 18, Mr. Marvelous

 

2. HET NACHTLEVEN IN PUBLIC LOUNGE

Public Lounge is een hotspot in het nachtleven van Bilbao. Beautiful people komen zich ’s avonds uitleven in het kleurrijke decor en shaken er van na het diner tot ‘s morgens vroeg.

Calle Henao 54, www.publiclounge.es

 

3. DE NERVION-RIVIER EN ZIJN VELE BRUGGEN

De Nervion-rivier blijkt de perfecte leidraad om in een ander Bilbao te duiken. Met zijn vele bruggen, hier de Ponte Arenal, sleept deze rivier je mee door de dynamiek van deze bloeiende stad.

 

4. BIER IN BAR SINGULAR

Ook bier is hip in Bilbao en al zeker als je het in Bar Singular proeft. In deze trendy setting kun je heerlijke combi’s met lokale bieren proeven en bovendien worden er vaak concerten geprogrammeerd. Van een totaalbelevenis gesproken!

Calle Lersundi 2, www.singularbar.com

 

5. CONCEPTSTORE PERSUADE

Persuade is een van de oudste en meest iconische conceptstores van Bilbao. Je kunt terecht bij deze pionier voor designermode, antiek en interieurkunst.

Calle Villarías 8, www.persuade.es

 

6. BASCOOK

In het übercoole Bascook leven fijnproevers zich uit met Baskische, internationale en vegetarische gerechten. Een echte hotspot dus, ook voor vegetariërs.

Barroeta Aldamar 8

 

7. BAR LA RIBERA

Bar La Ribera is een favo hotspot van local surfer Luisa Delclaux. De bar ligt onder de gelijknamige markthal en je kan er terecht voor jazz- optredens, theater, performance en meer. Ook kun je vers eten kopen op de markt en het laten klaarmaken.

Avenida Ribera 20 bis, www.lariberabilbao.com

Bron: Feeling.be ('7 X SHOPPEN, ETEN EN HOTSPOTS BEZOEKEN IN BILBAO', 23/02/16)

Roodkruisstraat 24
9220 Hamme

Tel. +32 52 48 09 24

Fax /

info@reisagent.com

Lic. A 5693

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook